پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه (MSTID Fund)، در حال برگزاری نخستین فراخوان حمایت از ایدهها و کسبوکارهای معدنی و فولادی است. اهداف فراخوان مذکور شناسایی ایدههای نوآورانه، پشتیبانی از کارآفرینی و تقویت همکاریهای علمی و صنعتی میباشد. بعد از نهایی شدن، حمایت های تامین مالی، مشاوره تخصصی، آموزش و مهارت افزایی، معرفی به سرمایه گذاران و حمایت در تجاری سازی از شرکت کنندگان انجام خواهد شد.
پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه (MSTID Fund)، در حال برگزاری نخستین فراخوان حمایت از ایدهها و کسبوکارهای معدنی و فولادی است که تاکنون بیش از 30 تیم برای شرکت در این فراخوان ثبت نام و اعلام امادگی کرده اند.
به گفته دکتر اسماعیل زاده، رییس پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، هدف از این اقدام شناسایی و پرورش نوآوریها و طرحهای جدید در حوزه معادن و فولاد است. با توجه به اینکه امروزه، صنعت معدن و فولاد به عنوان یکی از صنایع کلیدی و استراتژیک در اقتصاد کشور شناخته میشود که به توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال و تأمین نیازهای صنعتی کمک شایانی میکند. فراخوان حمایت از ایدهها و کسبوکارهای معدنی و فولادی یک فرصت منحصر به فرد برای کارآفرینان، محققان و علاقهمندان به این حوزه است. حمایتهای ارائه شده از سوی پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت و صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه، میتواند نقطه عطفی برای رشد کسب و کارهای کوچک و ارتقای کیفیت و بهرهوری صنایع کشور باشد.
وی افزود: اهداف فراخوان مذکور 1-شناسایی ایدههای نوآورانه: با جذب ایدههای تازه و خلاقانه در زمینۀ صنایع معدنی و فولادی، تلاش میشود برای چالشهای موجود در این حوزهها راهکارهای جدیدی پیشنهاد شود.
2-پشتیبانی از کارآفرینی: با تشویق کارآفرینان و استارتاپها به ورود به این حوزه، امکان ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی در کشور فراهم میشود.
و 3-تقویت همکاریهای علمی و صنعتی: این فراخوان به عنوان پل ارتباطی بین دانشگاهها و صنایع عمل میکند و زمینه را برای همکاریهای بیشتر فراهم میسازد.
دکتر اسماعیل زاده در خصوص حوزههای مورد حمایت در این طرح گفت: حوزه هایی مانند: فناوریهای نوظهور در حوزه معدن و صنایع معدنی،اقتصاد چرخشی و فولاد سبز، پرعیارسازی مواد معدنی کم عیار، کاهش مصرف آب، کاهش آلایندگی و توسعه پایدار، انقلاب صنعتی چهارم، مانیتورینگ، هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، مردم، معدن و صنایع معدنی، تأمین مواد مصرفی و تجهیزات فرآیندی نوین و تولید محصولات فولادی پیشرفته و کاربردی سازی در صنعت از جمله حوزه هایی هستند که مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
رییس پارک علم و فناوری افزود: بعد از نهایی شدن، حمایتهای زیر از شرکت ها انجام خواهد شد:
1. تأمین مالی: ارائه تسهیلات و سرمایهگذاری جهت راهاندازی و گسترش کسبوکارها.
2. مشاوره تخصصی: دسترسی به مشاوران و متخصصان صنعت برای دریافت راهنمایی در زمینههای مختلف از جمله مالی، فنی و بازاریابی.
3. آموزش و مهارتافزایی: برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی برای ارتقاء مهارتهای کارآفرینان و تیمهای اجرایی آنها.
4. معرفی به سرمایهگذاران: برگزیدگان با کمک پارک علم و فناوری و صندوق، به سرمایهگذاران و شبکههای سرمایهگذاری معرفی خواهند شد.
5. حمایت در تجاریسازی ایدهها: کمک به تجاریسازی ایدهها و استارتاپها از طریق تسهیل ارتباطات و همکاری با صنایع مرتبط. و 6. امکان استقرار در پارک: استفاده از مزایا و تسهیلات شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران.
و ضمنا طرح های برتر در رویداد فولادی شو به صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر فولاد مبارکه ارائه خواهد شد.
گفتنی است علاقهمندان برای شرکت در این فراخوان می بایست مراحل زیر را دنبال کنند:
1. تهیه مستندات: ارائه طرحهای خود شامل توصیف ایده، اهداف، بازار هدف، نیازهای مالی و زمانی، و طرح کسبوکار.
2. ثبتنام اولیه: ورود به لینک ثبت نام ارائه شده در آگهی و پر کردن فرم آنلاین اولیه ثبت نام تا تاریخ اعلام شده.
3. ارسال طرح کامل: ارسال مستندات تهیه شده شامل طرح کسب و کار و فایل ارائه کوتاه پس از تأیید اولیه طرح.
4. بررسی و ارزیابی: طرحهای ارائه شده توسط داوران متخصص مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و برگزیدگان انتخاب خواهند شد.
5. دریافت حمایت: طرحهای برگزیده مورد حمایت پارک قرار خواهند گرفت و طرحهای مستعد جذب سرمایه در رویداد فولادیشو ارائه خواهند شد.
زمانبندی
تاریخ انتشار فراخوان ثبت نام اولیه: 24/10/1403
مهلت ثبت نام اولیه: 12/11/1403
لازم به یادآوری است، آخرین مهلت ارسال طرح کامل به این رویداد 30/11/1403 خواهد بود و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری مراحل فراخوان می توانند، به وبسایت پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت مراجعه فرمایید.